INESIA │ Váš partner pro instalace satelitů, paraboly, antén a TV na stěnu

coming soon-pripravujeme

"Černá technika - přístroje spotřební elektroniky"

img-1

Nastavení AV přístroje

 

Potřebujete propojit váš nový  BlueRay DVD s TV a bojíte se, že něco rozbijete? Potřebujete znovu naladit TV a srovnat programy? Chcete nahrávat na DVD rekordér a nevíte, jak ho nastavit? Máte pocit, že kabelů za TV je nějak zbytečně moc??? 

img-1

Montáž LCD / LED / Plasma TV na zeď

Chtěli byste mít Vaší televizi na stěně a bojíte se, že pak spadne? Možná to váš elektrikář zvládne, ale bude také umět vše správně zapojit a nastavit, aby vše fungovalo tak jak má? Naši technici s bohatými zkušenostmi Vám vaše starosti vyřeší...

inesia-index

   Černou technikou nazýváme oblast Spotřební elektroniky a výrobků pro domácnost či kanceláře, které mají za úkol přenášet či vytvářet obraz, zvuk, audiovizuální prostorové efekty, 3D  sledování atd. a veškeré příslušenství.


   Naše společnost INESIA, s.r.o. se specializuje na poskytování vysoce kvalitních služeb zákazníkům, kteří již vlastní nebo si v nejbližší době chtějí koupit nějaký výrobek nebo sérii výrobků černé techniky - spotřební elektroniky. 

  

◙  Nabízíme kvalitní servis a úplnou podporu při výběru, nákupu, instalaci, nastavení a zprovoznění vašeho výrobku spotřební elektroniky.

 

◙   Odborně proškolení technici Vám pomohou při instalaci vaší TV na zeď bez ohledu na materiál zdi velikost TV nebo typ TV (LED, LCD i Plasma TV).


◙  Provedeme kompletní instalaci vašeho satelitu vč. dodávky příslušenství a doplňkových materiálů. Pomůžeme Vám s opravou vašeho starého satelitu, nastavíme parabolu, vyměníme LNB nebo Monoblock.


◙  Propojíme a nainstalujeme Vaše Domácí KINO. Přivrtáme surroundové bedničky, natáhneme kabely, propojíme s ostatními přístroji. Provedeme kompletní zvukovou konfiguraci systému pro co nejlepší poslech prostorového zvuku.


      • ◙  Chtěli byste nahrávat na Váš DVD Recorder, připojit Externí Hard Disk nebo Flashku, potřebujete propojit tu hromadu přístrojů doma pod televizí. Nic z toho není pro naše techniky problém.

        • ◙  Již téměř všechny přístroje na trhu mají možnost připojení k internetu nebo k lokální síti LAN. Nevíte jak na to? Svěřte se do rukou našim odborníkům.

            •    Nelíbí se vám Váš pozemní anténní příjem? Nevadí, pro nás není žádný problém změřit signál, doporučit řešení a upravit Váš anténní rozvod tak, abyste byli plně spokojeni.

           Nejen toto, ale téměř cokoliv co se týká Černé techniky, spotřební elektroniky, anténní a satelitní techniky a kabelových operátorů umíme vyřešit. S důvěrou se na nás můžete obrátit.

img-1

Nastavení DOMÁCÍHO KINA

 

Propojíme, nastavíme, natáhneme kabely a skryjeme tak, aby nebyly vidět, přivrtáme zadní a efektové reprobedny na stěnu, zkalibrujeme kino podle místnosti a připravíme vše tak, abyste si mohli nerušeně užít zážitek z prostorového zvuku a všech efektů...

img-1
Připojení přístroje k PC síti LAN


Také jste slyšeli od prodavače, že vaše TV má v sobě internet, Skype nebo Webovou kameru? Nevíte jak na to? Nevadí. Náš zkušený IT technik Vám lehce nastaví Váš TV, DVD, Kino, nebo jiný přístoj pro práci v síti, stáhne aktualizace a vše zařídí...

img-1

Instalace / nastavení SATELITU


Instalace satelitu, natočení paraboly, montáž satelitního kompletu, oprava příjmu po bouřce, registrace nebo problémy s kartami Skylink, nová smlouva od UPC... To vše a mnoho dalšího Vám pomohou naši kvalifikovaní zkušení technici

img-1

Oprava ANTÉN a TV ROZVODU


Máte pozemní příjem a nejste spokojeni s jeho kvalitou? Kostičkuje vám obraz? vypadává zvuk? Chtěli byste píjem TV i ve vedlojším pokoji? Malé i velké rozvody, rozvody STA a vše, co se týká televizního příjmu Vám pomůžeme zařídit.