INESIA │ Váš partner pro instalace satelitů, paraboly, antén a TV na stěnu

"Satelitní technika - Instalace satelitního zařízení"

satelit-sta-spolecna-televizni-antena-digitalni-prijem-astra-skylink-freesat

SATELIT do rozvodu, společná televizní anténa STA

Zateplujete dům a potřebujete se zbavit satelitních parabol za okny bytů? Bojíte se, že si nájemníci budou vrtat za okna držáky do úplně nové fasády? Chcete zvýšit komfort bydlení v domě a zvýšit tak cenu bytů? Máte otočená okna špatným směrem a nemáte za oknem satelitní signál? 

satelit-ceske-programy-digitalni-televize-freesat-skylink

České a Slovenské programy


Bydlíte v lokalitě, kde není kvalitní pozemní příjem? Připadá Vám nabídka kabelovky nevýhodná nebo drahá? Chtěli byste více programů v rozlišení HDTV? nestačí vám sortiment programů, které máte dnes? Pracujete v zahraničí a chtěli byste sledovat české programy? 

satelit-central-instalace-montaz-satelit


                                                                                                                                    

     INESIA je Váš specialista na instalace anténní a satelitní techniky s působností po celém území ČR (100% pokrytí území). Neexistuje satelitní instalace, před kterou bychom se zastavili.

 

     Jsme přímým pokračovatelem firmy Petráček - Slaboproudé systémy, která na trhu působí déle než od roku 1998. Naši zkušení technici procházejí pravidelnými školeními jak v odborné oblasti satelitní techniky tak i v oblasti kontaktů se zákazníkem, společenského vystupování a řešení konfliktních situací. Naším krédem je individuální přístup k zákazníkovi ve všech případech a to bez ohledu na velikost zakázky. Splníme Vám téměř jakékoliv přání v oblasti satelitního příjmu, není pro nás problém zajistit Vám příjem Exotických kanálů.


     Zajistíme Vám vysoce kvalitní příjem všech českých a slovenských kanálů a to i v HD TV kvalitě. Jsme autorizovaným partnerem společností Skylink a CS link, jsme autorizovaným prodejcem společnosti UPC a jejich produktu UPC Direct / FreeSAT. Máme kontakty a jsme schopni zajistit i příjem dalších českých platforem, jako je např. Digi TV, T-mobile TV nebo O2 TV.

     Naši pracovníci Vám pomohou udělat pořádek ve vašich smlouvách a poplatcích, budou stát po vašem boku při vypovídání smlouvy s jedním operátorem a uzavíráním smlouvy s jiným.

 

     Máme velké zkušenosti s instalacemi parabolických satelitních antén nejrůznějších rozměrů a pro nejrůznější aplikace. od malých parabol 30cm na karavan či kamion, až po bohaté zkušenosti s instalacemi desítek parabol extrémních rozměrů s průměrem více než 200cm (programy BBC a ITV).

 

     Připojíme satelitní příjem do vaší Společné televizní antény STA nebo do vašeho domovního systému. Máme velmi bohaté zkušenosti s instalacemi různých variant satelitního příjmu v rozvodech od malých s několika účastníky až po velké systémy s několika sty počty uživatelů. Zajistíme pro Váš Hotel kvalitní příjem pro hosty a to vč. přístupových hotelových systémů ovládaných čipovými kartami.

 

     Jsme schopni zajistit a provést instalaci satelitu od jednoduché montáže jedné paraboly za okno (např. Astra) až po složité systémy složené z několika parabol různých rozměrů, motorizované systémy s polohovacím zařízením pro paraboly apod. Není pro nás problém nastavit jakýkoliv typ a druh přijímače od naprosto konvenčního jednoduchého přijímače, přes složitější systémy vybavené nahráváním PVR a harddiskem (HDD), přístroji s vlastním operačním systémem (Linux) až po satelitní přijímače integrované v televizorech Panasonic, Samsung, LG, Sony, Philips a dalších.


satelit-skylink-cslink-digitalni-televize-ceske-programy

Skylink / CS link


Jsme autorizovaným partnerem společnosti Skylink.

Zprostředkujeme Vám služby, zajistíme dekódovací karty i přijímací zařízení. Máte-li starší příjem, zajistíme pro Vás kartu Výmena i nové zařízení. Nevíte jak na to? Postaráme se o vše potřebné...

satelit-freesat-upcdirect-hbo-ceske-programyFree SAT / UPC Direct


INESIA je autorizovaný prodejce satelitních služeb UPC Direct / FreeSAT. Zprostředkujeme Vám uzavření smlouvy, zajistíme příspěvek na montáž od UPC, provedeme instalaci a postaráme se o Váš spokojený a bezproblémový píjem programů, které Vás zajímají...

satelit-ostatni-prijem-tmobile-digitv-ceske-programy

T- mobile, DIGI TV a ostatní


Pomůžeme Vám, pokud máte problémy s příjmem některého s kabelových operátorů, se slabým signálem, když chcete rozšíit smlouvu, nebo přijímat nové kanály. Pomůžeme Vám také s výběrem nového zařízení, satelitní techniky a další...

satelit-astra-hotbird-fta-zakodovane-programy-prijem

Instalace satelitu podle tématu nebo jazyka

Nabídneme Vám možnost přijímat kanály v jazycích téměř z celého světa a v nejrůznějších jazycích. Od evropských, přes blzkovýchodní a asijské, až po naprosto exotické. Zajistíme Vám  kanály sportovní, dokumentární, filmové, dětské i erotické...

www.touristmedservice.de
http://servicegood.com.ua
https://nissan-ask.com.ua
www.http://touristmedservice.de/